Over restaurant Donatello’s Leiden

“De beste Italiaanse pizza’s & pasta’s bij restaurant Donatello’s Leiden”

Donatello’s Leiden is al ruim 30 jaar een begrip in Leiden. Voor zowel koffie, lunch of diner bent u bij ons aan het juiste adres. Restaurant Donatello’s is gelegen in de langste winkelstraat van het centrum van Leiden, op een steenworp afstand van vele bezienswaardigheden.
Zo vindt u in Leiden diverse Musea, maar kunt op woensdag en zaterdag ook lekker rond struinen over de Leidse markt.

Donatello’s Leiden heeft als basis de Italiaanse keuken en heeft vele authentieke Italiaanse gerechten zoals pizza’s, pasta’s en lasagnes. Daarbij serveren wij kwaliteit gerechten, tegen een betaalbare prijs.
Bij ons bent u verzekerd van de beste pizza’s en pasta’s die er in Leiden te vinden zijn.

Bij Donatello’s Leiden staat u altijd in het middelpunt en gastvrijheid staat bij ons op nummer 1.
Zo zorgen wij ervoor dat u altijd met een glimlach naar buiten gaat. Voeg daar de hartelijke, informele maar professionele bediening aan toe en voilà; alle ingrediënten voor een avond culinair plezier van de bovenste plank!

Vanuit het voorste gedeelte van het Restaurant heeft u zicht op de Haarlemmerstraat, en kunt u uiteraard bij mooi weer ook heerlijk genieten van het avondzonnetje op ons terras.
Achterin het restaurant bevindt zich de grote zaal. Hier bent u van harte welkom bent om te komen eten met een groter gezelschap.

Ook thuis kunt u nu genieten van de heerlijke Italiaanse gerechten uit onze keuken.
U bent van harte welkom om uw bestelling op te komen halen in ons restaurant. Wilt u toch liever uw bestelling thuis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk!
Bekijk dan even onze Bezorgen & Afhalen pagina of plaats uw bestelling via onderstaande knop! U kunt ook uw bestelling plaatsen op de site van Deliveroo.nl.

Tot snel bij restaurant Donatello’s Leiden!